| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ala.W
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 3:55 pm Temat postu: oprogramowanie do zarządzania salonem |
|
|
Czy ktoś orientujecie się może w jaki sposób można wyexportować dane z programu Merlin abym mogła je zaimportować do programu Neohair.com ??? Jestem w trakcie zmiany oprogramowania i zależy mi na zachowaniu danych klientów które już posiadam.
Będę wdzięczna za pomoc.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Veba
|
Wysłany: Temat postu: Polecamy |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
monia_j123
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 12:12 pm Temat postu: Re: oprogramowanie |
|
|
| może warto skontaktować się z tą firmą Neohair.com, może oni Ci pomogą??? A przy okazji jak pracuje Ci się na tym programie? warto się nad tym zastanowić?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ala.W
|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 1:07 pm Temat postu: |
|
|
| Rzeczywiście był to najlepszy pomysł. Panowie z NeoHair bez najmniejszego problemu we wszystkim mi pomogli i rozwiali wszystkie moje wątpliwości. Ja osobiście nie wyobrażam sobie jak można pracować bez takiego oprogramowania. Znacznie łatwiej się pracuje, wszystko jest dokładnie zaplanowane, zorganizowane a często takie programy mają wiele funkcji które są doskonałym narzędziem marketingowym. A co zamierzasz zmienić oprogramowanie czy chcesz dopiero zacząć pracę przy jego pomocy??? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monia_j123
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja dopiero zaczynam swoją pracę z programem. Troszkę znajomi mnie przekonali że może mi to znacząco ułatwić pracę, dlatego byłam ciekawa na jaki program postawić. Rzeczywiście program neohair który poleciłaś bardzo mi sie podoba. łatwo się na nim pracuje a już po kilku dniach idzie to bardzi sprawnie. Myślę że sprawdzi się też w przypadku gdy ktoś posiada wielu stylistów bądz kilka salonów bo wszystko będzie miał w jednym programie. Z tego co obserwuję to tak naprawdę nie ma zbyt dużego wyboru a przy tym co już udało mi sie znaleźć to ten program naprawdę robi wrażenie.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tester
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 1:51 pm Temat postu: program komputerowy |
|
|
zajmuje się testowaniem programów i od wielu lat juz pamiętam Merlina. Stale jest rozwijany i od lat na rynku co za tym idzie grzechy dzieciece juz ma za sobą. Obsługa z tego co wiem od moich znajomych jest bardzo dobra bo maja dla swoich klientów linie Hot Line a to daje nieograniczone mozliwości zawracania im głowy jak sa jakies problemy
Ostatnio widziałem ze jest specjalna wersja Light bardzo tania.
Ale z programami to tak jak z samochodami jeżdżą wszystkie tylko ze jeden to Logan a drugi to Jaguar . nalezy samemy wybrać
pozdrawiam tester |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|