oprogramowanie do zarządzania salonem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fryzjer.edu.pl Strona Główna -> Forum Fryzjerskie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ala.W

PostWysłany: Pon Kwi 26, 2010 3:55 pm    Temat postu: oprogramowanie do zarządzania salonem Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś orientujecie się może w jaki sposób można wyexportować dane z programu Merlin abym mogła je zaimportować do programu Neohair.com ??? Jestem w trakcie zmiany oprogramowania i zależy mi na zachowaniu danych klientów które już posiadam.
Będę wdzięczna za pomoc. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Veba

Wysłany:     Temat postu: Polecamy

Powrót do góry
monia_j123

PostWysłany: Czw Maj 27, 2010 12:12 pm    Temat postu: Re: oprogramowanie Odpowiedz z cytatem

może warto skontaktować się z tą firmą Neohair.com, może oni Ci pomogą??? A przy okazji jak pracuje Ci się na tym programie? warto się nad tym zastanowić??
Powrót do góry
Ala.W

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 1:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście był to najlepszy pomysł. Panowie z NeoHair bez najmniejszego problemu we wszystkim mi pomogli i rozwiali wszystkie moje wątpliwości. Ja osobiście nie wyobrażam sobie jak można pracować bez takiego oprogramowania. Znacznie łatwiej się pracuje, wszystko jest dokładnie zaplanowane, zorganizowane a często takie programy mają wiele funkcji które są doskonałym narzędziem marketingowym. A co zamierzasz zmienić oprogramowanie czy chcesz dopiero zacząć pracę przy jego pomocy???
Powrót do góry
monia_j123

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dopiero zaczynam swoją pracę z programem. Troszkę znajomi mnie przekonali że może mi to znacząco ułatwić pracę, dlatego byłam ciekawa na jaki program postawić. Rzeczywiście program neohair który poleciłaś bardzo mi sie podoba. łatwo się na nim pracuje a już po kilku dniach idzie to bardzi sprawnie. Myślę że sprawdzi się też w przypadku gdy ktoś posiada wielu stylistów bądz kilka salonów bo wszystko będzie miał w jednym programie. Z tego co obserwuję to tak naprawdę nie ma zbyt dużego wyboru a przy tym co już udało mi sie znaleźć to ten program naprawdę robi wrażenie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
tester

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 1:51 pm    Temat postu: program komputerowy Odpowiedz z cytatem

zajmuje się testowaniem programów i od wielu lat juz pamiętam Merlina. Stale jest rozwijany i od lat na rynku co za tym idzie grzechy dzieciece juz ma za sobą. Obsługa z tego co wiem od moich znajomych jest bardzo dobra bo maja dla swoich klientów linie Hot Line a to daje nieograniczone mozliwości zawracania im głowy jak sa jakies problemy

Ostatnio widziałem ze jest specjalna wersja Light bardzo tania.

Ale z programami to tak jak z samochodami jeżdżą wszystkie tylko ze jeden to Logan a drugi to Jaguar . nalezy samemy wybrać

pozdrawiam tester
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fryzjer.edu.pl Strona Główna -> Forum Fryzjerskie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: